Foliage

Geniet nog meer van de natuur in een podhouse

Podhouse4

Slapen in de natu­ur: dat kan in de nieuwe pod­hous­es van Cam­p­land Arcen. Deze unieke over­nacht­ing ligt aan de voor­ma­lige zand- en grind­groeve van Ter­raq die weer hele­maal terug is gegeven aan de natuur. 

Lekker aan het water zit­ten, slen­teren door het gebied en s avonds geni­eten van een knap­perend vuurt­je bij de gezel­lige vuur­plaats. Slapen in een pod­house betekent ontspan­nen wakker wor­den. Een natu­urbelev­ing om nooit te vergeten!

Podhouse

Vanaf € 62,50
per nacht
Reserveer nu

Er wordt nog niets in reken­ing gebracht. 

Podhouse5blik
 

Het buitenleven dichtbij: de Natuurpod 

Ga back to nature met deze bijzondere Natuurpod. Alleen of met zijn tweeën dichtbij de natuur en dichtbij jezelf. Wil jij genieten van de omgeving en lekker wandelen of fietsen in de natuur en de Maasduinen? Dan is deze Natuurpod iets voor jou. Overnachten in de pod is heerlijk ontspannen in het groen. 

De pod beschikt over een 2 persoonsbed en een zit gelegenheid voor twee personen en een koelkast. Tegen geringe meerprijs kun je een slaapstretcher huren voor een extra gast. Voor het sanitair kun je gebruikmaken van het openbare gebouw. Drinkwater kun je tappen op verschillende plekken op Campland Arcen. Koffie, thee en gekoelde dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar in de blokhut. Extra genieten? Start de dag met een heerlijk ontbijtje, tevens verkrijgbaar in de centrale blokhut.

Familypod
 

Voor de hele familie: de Familypod 

Gemak en comfort voor het hele gezin en toch dichtbij de natuur: dat vind je in de Familypods op Campland Arcen. De pod is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Naast 4 vaste slaap- en zitplaatsen is de Familypod ook voorzien van toilet en koelkast. Daarnaast kun je tegen geringe meerprijs een slaapstretcher huren voor een extra gast. 

Campland Arcen is een fijne uitvalsbasis om tot rust te komen na een dagje lekker spelen bij boerderij-belevenisoase Irrland. Op het terrein zelf spelen kinderen met alles wat de natuur te bieden heeft en het speeltoestel vlakbij de pod. De Familypod is rondom van een herkwerkje voorzien, zodat de allerkleinsten niet zelf op verkenning uitgaan. Logeren in de Familypod is een avontuur voor de kinderen en pure ontspanning voor jou als ouder. Komen jullie ook naar Campland Arcen?

Bij de blokhut op het terrein word je welkom geheten en kun je dagelijks terecht voor een smakelijk ontbijtje. Gedurende de dag kun je er koffie, thee en gekoelde dranken verkrijgen en is er een gezellig terrasje.

Campland Arcen is gedeeltelijk nog in aanleg: dat betekent dat de begroeiing op het terrein zelf nog niet helemaal volgroeid is. Ondertussen kun je wel al de rust, vrijheid en natuur ervaren.