Foliage

Geniet nog meer van de natuur in een podhouse

Home3

Slapen in de natu­ur: dat kan in de nieuwe pod­hous­es van Cam­p­land Arcen. Deze unieke over­nacht­ing ligt aan de voor­ma­lige zand- en grind­groeve van Ter­raq die weer hele­maal terug is gegeven aan de natuur. 

Lekker aan het water zit­ten, slen­teren door het gebied en s avonds geni­eten van een knap­perend vuurt­je bij de gezel­lige vuur­plaats. Slapen in een pod­house betekent ontspan­nen wakker wor­den. Een natu­urbelev­ing om nooit te vergeten!

Podhouse5blik
 

Het buitenleven dichtbij: de Natuurpod

Ga back to nature met deze bijzondere Natuurpods. Alleen of met zijn tweeën dichtbij de natuur en dichtbij jezelf. Wil jij genieten van de omgeving en lekker wandelen of fietsen in de natuur en de Maasduinen? Dan is deze Natuurpod iets voor jou. Overnachten in de pod is heerlijk ontspannen in het groen. 

De Natuurpod beschikt over een 2 persoons bed en heeft 1 persoons dekbedden en kussens, een zit gelegenheid voor twee personen en een koelkast en verwarming. Tegen geringe meerprijs kun je een slaapstretcher huren voor een extra gast. Voor het sanitair kun je gebruikmaken van het openbare gebouw. Drinkwater kun je tappen op verschillende plekken op Campland Arcen. Koffie, thee en gekoelde dranken zijn verkrijgbaar in de koffiepod. Extra genieten? Start de dag met een heerlijk ontbijtje, dit kunt u na reserveren ophalen in de koffiepod. (De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en exclusief toeristenbelasting).

Familypod
 

Voor de hele familie: de Familypod

Gemak en comfort voor het hele gezin en toch dichtbij de natuur: dat vind je in de Familypods op Campland Arcen. De pod is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Naast 4 vaste slaapplekken met 1 persoons dekbed en kussens , en 4 zitplaatsen, is de Familypod ook voorzien van toilet, een koelkast en verwarming. Daarnaast kun je tegen geringe meerprijs een slaapstretcher huren voor een extra gast, en overtrek en lakens. (De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en exclusief toeristenbelasting).

Campland Arcen is een fijne uitvalsbasis om tot rust te komen na een dagje lekker spelen bij boerderij-belevenisoase Irrland. 

Op het Campland terrein zelf spelen kinderen met alles wat de natuur te bieden heeft en het speeltoestel vlakbij de pod. De Familypod is rondom van een hekwerkje voorzien, zodat de allerkleinsten niet zelf op verkenning uitgaan. Logeren in de Familypod is een avontuur voor de kinderen en pure ontspanning voor jou als ouder. Komen jullie ook naar Campland Arcen?

Bij de koffiepod op het terrein kun je dagelijks terecht voor een smakelijk ontbijtje. Gedurende de dag kun je er koffie, thee en gekoelde dranken verkrijgen en is er een gezellig terrasje.

Campland Arcen is gedeeltelijk nog in aanleg: dat betekent dat de begroeiing op het terrein zelf nog niet helemaal volgroeid is. Ondertussen kun je wel al de rust, vrijheid en natuur ervaren. 

PanoramaXXL
 

Spectaculair uitzicht: de Panorama XL pod

Zeg je fantastisch uitzicht, dan zeg je de Panorama XL pod van Campland Arcen. De enorme glazen façade geeft deze bijzondere tiny house een fenomenaal uitzicht op het water. Je vergeet bijna dat je binnen bent! Zo makkelijk gaat dat in de Panorama XL pod, vanaf €89,50 per nacht. Buiten is binnen en daar kun je helemaal tot jezelf komen. Dat is pas een lekkere vakantie in Limburg.
(De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en exclusief toeristenbelasting).

Niet alleen in je eentje kom je tot rust, want de Panorama XL pod heeft 4 slaapplekken. Een luxe tweepersoonsbed en een lekkere slaapbank. In tegenstelling tot de andere pods op Campland Arcen heeft de Panorama XL pod een eigen keukentje en een eigen badkamer met douche en wc. Helemaal privé dus. Als het buiten koud is, zet je binnen de verwarming aan. Wil je je lekker laten verwennen? Reserveer dan een lekker ontbijtje! Noem het luxe kamperen, noem het glamping Nederland: wij noemen het gewoonweg genieten van een originele overnachting.

Koffiepod
 

Koffiepod

Of je nu uitgebreid wilt kokerellen of gewoon een snelle macaroni wilt opwarmen tijdens je vakantie in Limburg. Het kan in de Koffiepod op Campland Arcen. Lekker eten koken, op het elektrisch kookplaatje wat u gebruiken kunt of zoals de naam het zegt een kopje koffie halen. Bij de kampvuurplaats en de picknicktafels staat de Koffiepod. De koffie pod is gratis te gebruiken voor de gasten van Campland Arcen en is voorzien van een koffie automaat , een magnetron, elektrisch kookplaatje en drankenautomaat. Een fijne aanvulling op je speciale overnachting in Limburg.