DSC 5009

Toeristische parel van de Maasduinen

DSC 4995
 

Het dorpje Arcen is dé toeristische parel van de omgeving en laat Campland Arcen daar nou net liggen. Arcen is een voormalig vestingstadje dat prachtig is gelegen aan de rivier de Maas. Vakantie in Limburg is niet complete zonder een bezoekje aan Arcen.

DSC 8077
 

Omarm het Bourgondische leven

In het sfeervolle centrum en aan het water word je met gulle gastvrijheid welkom geheten op de vele terrassen en in de gezellig restaurants. Limburgers houden van lekker eten en drinken. Het is heerlijk kuieren door de knusse straatjes en langs de Maas. Onderweg kom je bijzondere bezienswaardigheden tegen zoals de restanten van de Schanstoren, het nooit voltooide kanaal de Fossa Eugeniana en Kasteel Arcen met haar prachtige kasteeltuinen. Over het eeuwenoude 32 hectare grote landgoed kun je urenlang wandelen door de bloemen- en plantentuinen en je laten verrassen door alle kleuren en geuren in de verschillende seizoenen. 

Omgeving1
 

Evenementen in Arcen

In Arcen zijn ook geregeld authentieke evenementen zoals in het voorjaar de Aspergemarkt, zomers de Arcen sfeermarkten en in december het beroemde Scroogefestival Arcen. Op een steenworp afstand ligt winkelstad Venlo (15 km) met historische binnenstad.

DSC 4824
 

Overnachten Arcen

Bijzondere slaapplekken in een bijzondere omgeving. Daarvoor ben je bij Campland aan het juiste adres. Campland Arcen is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Arcen of als je wilt overnachten in Venlo en omgeving bijvoorbeeld in de Natuurpod of de Panoramapod XL.