Foliage

Ontdek wat Limburg te bieden heeft

Omgeving

Over­nacht­en in de natu­ur bij Cam­p­land Arcen is geni­eten van je vakantie in Lim­burg. Ont­dek de rust en de ruimte van Nation­aal Park de Maas­duinen, bek­ijk de bezienswaardighe­den die de regio biedt of de karak­ter­istieke dor­pen, zoals Arcen zelf. Er is veel te beleven!

Omgeving1
 

Uitjes in de omgeving

De omgeving van Arcen is rijk aan uitjes om met zijn tweeën of met het hele gezin te ondernemen. Binnen tien autominuten is er enorm veel te beleven. Zo ligt bijvoorbeeld boerderij-belevenisoase Irrland vlakbij. 

Lekker spelen zonder van alles te moeten, dat is Irrland. Kinderen kunnen actief spelen, leren en zichzelf uitleven in een unieke natuurlijke omgeving zoals in hooi, stro, zand of modder. Of het nu weer of geen weer is. 

Ook een bezoekje aan graanbranderij de IJsvogel of de Hertog Jan Brouwerij zijn leuke activiteiten. Wie heerlijk wil ontspannen kan een duik nemen in Thermaalbad Arcen. De baden met thermaal-mineraalwater hebben een temperatuur van 35-36°C dat opwelt vanuit een bijna 900 meter diepe bron. Door de unieke samenstelling heeft het water een heilzame werking. Dat is heerlijk ontspannen na een dagje fietsen of wandelen. 

Wil je meer weten over de omgeving? Neem een kijkje op Liefde voor Limburg