Foliage

Op pad met je camper

Camperplek

Wat is er mooier dan slapen in de natu­ur? Bij Cam­p­land Arcen ben je welkom op de ruime camper­plaat­sen die je rust, vri­jheid en opti­male pri­va­cy bieden. Iedere camper­plek is voorzien van elek­triciteit (10 ampère). Je huurt een camper­plek al voor € 16,- per dag.

Stel je voor… Heer­lijk bijkomen van een dag vol belev­ing in de natu­ur­rijke omgev­ing van Arcen. Geni­eten van het water, wan­de­len in de buurt en s avonds een wijn­t­je drinken bij de camper of bij het vuurt­je op de gezel­lige vuurplaats.

Camperplek2
 

Ruimte en comfort

Zie, ruik en hoor de natuur om je heen. Als je op zoek bent naar ruimte en comfort met zijn tweeën of met het hele gezin is met de camper naar Campland Arcen gaan een goed idee. Heerlijk genieten van de omgeving en van elkaar. Kinderen spelen met alles wat de natuur te bieden heeft en het speeltoestel op het terrein vlakbij de geborgenheid van de camper. 

Bij het sanitairgebouw is een overdekte afwasplaats, kranen voor drinkwater, de mogelijkheid voor het ledigen van de vuilwatertank en de mogelijkheid de toiletcassette van de camper te ledigen, mits deze gevuld is met biologisch afbreekbare vloeistof. 

Extra luxe: start iedere ochtend met een heerlijk ontbijtje, af te halen in de centrale blokhut. Dat is pas een goed begin van de dag! 

Camperplek3
 

De perfecte uitvalsbasis

Het nieuwe Campland Arcen, dat gedeeltelijk nog in aanleg is, is de ideale uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelroutes in onder andere de Maasduinen, Arcen, rozendorp Lottum en historisch Venlo. Zwembad, restaurants, supermarkt en bakker zijn allemaal vlakbij. 

Bij de blokhut op het terrein word je welkom geheten en kun je dagelijks terecht voor een smakelijk ontbijtje. Gedurende de dag kun je er drinken krijgen en is er een gezellig terrasje. Kamperen met je eigen camper is zorgeloos genieten. 

Camperplekken hoef je vooraf niet te reserveren. We houden graag vrije aanloop mogelijk.